2010 Emmy Ödül Töreni Kırmızı Halı Görüntüleri

| More

Category: , , , , , , , , , , ,

Geçtiğimiz hafta yapılan 2010 Emmy Ödül Töreni'nde Kırmızı Halı üzerinde şıklıklarıyla öne çıkan isimlere bir bakalım mı?

Lea Michelle'in Oscar de la Renta tasarımı elbisesiyle harika görünüyor. Takıları da elbisesiyle tam bir bütünlük içerisinde. 


Eva Longoria'nın elbisesi Robert Rodriguez tasarımı. 

Dianna Agron Carolina Herrera tasarımı elbisesiyle.Gri ve siyahın uyumu, elbisenin katları, herşey güzel de siyah kuşak biraz uzun değil mi?

Bir diğer Carolina Herrera tasarımı da Sofia Vergara tarafından tercih edilmiş.

Stephanie Pratt'ın hem elbisesini hem de saç ve makyajını çok beğendim. Elbisesi Marciano.

January Jones'un mavi elbisesi Versace. Nedense sevemedim ve Versace olduğuna inanmak istemedim.

Katrina Bowden'ın lila elbisesi BCBG Max Azria, gümüş rengi clutch çantası ise Swarovski.

Heidi Klum'un mini elbisesi Marchesa, elmaslı kolyesi Lorraine Schwartz, ince topuklu ayakkabıları ise Christian Louboutin. Elbisenin Heidi'yi olduğundan daha toplu gösterdiğini düşünüyorum; ya da fotoğraf biraz üstten çekildiği için bu şekilde gösteriyor.


2010 Emmy Ödül Töreni Kırmızı Halı GörüntüleriSocialTwist Tell-a-Friend

Kainat Güzellik Yarışması Mayoları, Tala Raassi'nin Büyük Başarısı

| More

Category: , , , , , , ,


Tala Raassi 2010 Kainat Güzellik yarışması'nın mayo ve bikini tasarımlarını yapan İranlı 27 yaşında bir modacı. Hayatında yaşadıklarını negatif değerlendirmek yerine bunlardan ders alarak kendi yolunu istediği gibi çizmeyi başarmış bir kadın. Bunda da çok başarılı olduğu aşikar.
Tala'nın etkileyici hikayesinden bahsetmek ve sonra tasarımlarını göstermek istiyorum. Bu İranlı kadın İran'da yaşarken 16. yaş yünü sırasında mini etek giydiği için tutuklanıyor ve kırk kırbaç cezasına çarptırılıyor. Ailesinin gözleri önünde cezasını çeken Tala bu anlarla ilgili olarak verdiği röportajda şunları söylemiş;
"Kırbaç cezası sadece 2 dakika sürdü ama bana 1 yıl gibi geldi. O acıyı bir daha unutamadım ve 18 yaşıma basınca Amerikaya kaçtım. Burada kadınların özgürce giyindiğini gördüm. Bu da bana ilham verdi ve modacı oldum "

Dar Be Dar adlı giyim firmasının sahibi olan Tala Raassi için bikiniler özgürlüğü simgeliyormuş ve bu yüzden bikini tasarlamayı çok seviyormuş.


Önce Tala Raassi'nin 2010  Kainat Güzellik Yarışması tasarımlarından birkaç resim, sonra da Tala'nın markası Dar Be Dar'ın 2010 yaz koleksiyonundan resimler. Koleksiyon tasarımlarının tamamına kendi sayfasından da bakabilirsiniz, gerçekten farklı ve güzel tasarımları bulunuyor. 

2010 Kainat Güzellik Yarışması'ndan:


Dar Be Dar 2010 Yaz Koleksiyonundan Seçmeler:


Kainat Güzellik Yarışması Mayoları, Tala Raassi'nin Büyük BaşarısıSocialTwist Tell-a-Friend

Yeşil Beyaz Elbisem

| More

Category: , , , , ,

Daha önce BURADA paylaştığım siyah-bej elbisemin bir de yeşil-beyaz renk olanından bahsetmiştim. Haftasonu köpeğim Jessie'yi gezdirmeye çıkarken öylece üstümegeçiriverdim. Pek de şıklık abidesi sayılmam bu terlikli salaş hallerimle ama elbisenin bu rengini de paylaşmak istedim daha önce bahsettiğim için..:)



Yeşil Beyaz ElbisemSocialTwist Tell-a-Friend

Juicy Couture 2010 Sonbahar Kış Reklam Kampanyası

| More

Category: , , , , , , ,

Juicy Couture markası 2010 Sonbahar Kış reklam kampanyası renkli mi renkli, cıvıl cıvıl resimleriyle karşımızda. Peace, Love&Couture Fragrance parfümünün ve 2010 Sonbahar Kış koleksiyonunun tanıtıldığı bu kampanyanın fotoğrafları Steven Meisel tarafından çekilmiş. Modeller ise Eliza Cummings, Hanne Gaby Odiele, Yuri Pleskun ve Daria Strokous.

Parfüme geri dönecek olursak yeni çıkan Juicy Couture: Peace, Love&Couture Fragrance yaz kokusu kadar taze ve hafif bir kış kokusu olarak lanse ediliyor. 
Juicy Couture: Peace, Love&Couture Fragrance içerik: Hanımeli, siyah frenk üzümü, Malibu, haşhaş, ıhlamur çiçeği, Blossom limon ağacı, yasemin, Manolya, tatlı elma, yabani sümbül, misk ve paçuli.


Parfüm Kampanya Resimleri

Koleksiyon Kampanya Resimleri


Juicy Couture 2010 Sonbahar Kış Reklam KampanyasıSocialTwist Tell-a-Friend

Christina Hendricks'in Saç Rengi ve Mor Elbisesi

| More

Category: , , , , , , , , ,

Christina Hendrix Emmy Ödülleri'nde Kırmızı Halı'ya resimdeki açık mor elbisesi ile katıldı ve görünümüyle oldukça övgü aldı. 2011 Zac Posen Resort tasarımı elbisesi gerçekten hoş, ama benim dikkatimi Christina'nın saç rengi daha çok çekti. Kızılın çok güzel bir tonunu yakalamış ve ten rengine ve kendine çok yakıştırmış. 



Christina Hendricks'in Saç Rengi ve Mor ElbisesiSocialTwist Tell-a-Friend

Nicole Richie'nin Winter Kate Tasarımları

| More

Category: , , , , , ,

"Winter Kate" Nicole Richie'nin tasarımlarından oluşan bir marka. Klasik estetik tarzını vintage ile harmanladığı çeşitli kıyafet ve aksesuarlar koleksiyonun parçalarını oluşturuyor. Koleksiyonun ön plandaki temalarından diğerleri de sıkça kullanılan floral renkler, farklı desenler ve şekiller

Aşağıdaki resimde Nicole'ün üzerinde bulunan şal Winter Kate ürünlerinden biri. 




Nicole Richie'nin Winter Kate TasarımlarıSocialTwist Tell-a-Friend

Sephora'dan Rengarenk ve Işıl Işıl Bir Eyeliner

| More

Category: , , , , , ,

Sizlere önereceğim Sephora eyeliner'ı birçok şekil ve tarzda uygulaak mümkün. "Make Up Forever Aqua Eyes" isimli ürün pekçok kullanışlı özelliğe sahip;

  1. Hem far, hem de göz kalemi olarak kullanılabiliyor.
  2. En kuvvetli yağmur ve havakoşullarında bile su geçirmez (waterproof) özelliğini koruyarak dağılmıyor. 
  3. Pek çok renk seçeneği mevcut, en az 25 kadar renk bulunuyor.
Dipnot: Işıltılı modelleri kullanarak gözlerinizin kenarlarına göz aksesuarı tadında küçük noktacıklar çizerek farklı bir hava yaratabilirsiniz. 

Sephora Aqua Eyes
Renk Seçeneklerinden birkaçı;







Sephora'dan Rengarenk ve Işıl Işıl Bir EyelinerSocialTwist Tell-a-Friend

Mango'dan Trençkot Önerileri

| More

Category: , , ,

Sonbahar geldi çattı, yine çabuk geçen bir yaz oldu; her ne kadar sıcaklar hala geçmediyse de artık Eylül başındayız. Yakında yağmurlar tam sürat başlar, eğer geçtiğimiz Sonbahar Kış gibi bir sezon yaklaşıyorsa şemsiyeler, montlar yakınınızda olsun..:)

Sonbahar için Mango'dan edinebileceğiniz biri açık, diğeri ise koyu renk iki trençkot önerisi aşağıda sizler için. 



Mango'dan Trençkot ÖnerileriSocialTwist Tell-a-Friend

Gelin Saçı İçin Saç Aksesuarı Önerileri

| More

Category: , , , , , , , ,

Düğünleri yaklaştıkça gelin adaylarının kafasında en çok meşgul eden konulardan biri gelin saçı ve makyajıdır. Genel olarak her ikisinin de fazla ağır ve abartı olanını istemezler, gidecekleri kuaförün kendi beğenilerini karşılayıp karşılamayacağı konusunda tereddüt ederler. 

Bu gönderimizde "gelin saçı aksesuarı ne olabilir" 'e bir bakalım. Sizler için aşağıda görebileceğiniz birkaç saç aksesuarı seçtim. Bu aksesuarlar çok abartı olmayan, doğal saçlara uygulanmış ve her birinde ayrı hoş bir görünüm elde edilmiş. Bu arada daha önce yazdığım 2010 Gelin Saç Modelleri ve Gelin Taçları yazısına da bakmak isterseniz BUYRUN.

Benim favorimse en alttaki. Çiçekler ve yaprakların saçların arasından görünüyor olması fikri çok hoşuma gitti..:)



Gelin Saçı İçin Saç Aksesuarı ÖnerileriSocialTwist Tell-a-Friend

2010 Mini Gelinlik Modelleri

| More

Category: , , , , , , , , ,

Biraz farklı ve sıradışı bir gelin olmak isteyenler için mini gelinlik modelleri mevcut. Mini model isteyen biri için diktirmek daha iyi bir alternatif olur diye düşünüyorum. Zira genelde farklılık isteyenlerin aklında zaten bir model oluyor; ona uygun hazır bir model bulmak da zor olabiliyor.  
2010 yılı koleksiyonlarından birkaç modele göz atalım, fikir edinelim. 

Martina Liana 

Platinum

Priscilla of Boston

Marchesa Resort


2010 Mini Gelinlik ModelleriSocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal