Trend Alarmı: Asker Tarz Kanvas Çantalar

| More

Category: , , , , , , , , , , , ,

Son trendlerden biri de militer tarz kanvas çantalar. Pekçok markanın koleksiyonlarında rahatlıkla bulabileceğiniz bu çantaların Forever 21, Nine West ve Rugby markalı örneklerini sırasıyla aşağıda görebilirsiniz. 


Bu trendin en sıkı takipçilerinden biri de Rihanna. Prada Camo çanta ile pekçok kere görüntülenen Rihanna bu çantasını oldukça sevmişe benziyor.



Trend Alarmı: Asker Tarz Kanvas ÇantalarSocialTwist Tell-a-Friend

PRADA 2011 İlkbahar Reklam Kampanyası

| More

Category: , , ,

Kelebek gözlükler, çizgililer, valiz çantalar ve renkli mi renkli bir PRADA 2011 İlkbahar'ı. İşte reklam kampanyası resimleri.



PRADA 2011 İlkbahar Reklam KampanyasıSocialTwist Tell-a-Friend

En İyi 10 Outlet Merkezi ve Telefon Numaraları

| More

Category: , , , , , , ,

Hürriyet'in En İyi On jürisi bu kez de En İyi On Outlet merkezini seçmiş. İşte jüri tarafından seçilen ve Hürriyet'in bu Cuma ekinde yayınlanan liste;

EN İYİ 10 OUTLET MERKEZİ
1- Viaport / İSTANBUL
Her gün 10.00-22.00 arası açık. Tel: (216) 696 10 01

2- Optimum / İSTANBUL - ANKARA
10.00’dan 22.00’ye her gün açık ve servis hizmeti de var. İstanbul tel:(216) 664 14 14 Ankara tel: (312) 280 60 10

3- Olivium / İSTANBUL
Her gün 10.00-22.00 arası gidebilirsiniz. Tel: (212) 547 74 53

4- Starcity / İSTANBUL
Outlet, haftanın her günü 10.00-22.00 arası açık. Tel: (212) 603 40 40

5- Outlet Center / İZMİT
Kışları 10.00-22.00, yazları 10.00-23.00 arası açık. 30 kişi ve üstü gruplar için İzmit, Sakarya ve İstanbul’dan özel servis de kaldırılıyor. Tel: (262) 335 31 70

6- 212 / İSTANBUL
Her gün 10.00-22.00 arası açık. Tel: (212) 444 4 212

7- Deepo / ANTALYA
Deepo, haftanın her günü açık. Tel: (242) 340 54 70
Haftanın her günü 10.00-22.00 arası açık. Tel: (232) 373 75 76

8- Park Bornova / İZMİR
Haftanın her günü 10.00-22.00 arası açık. Tel: (232) 373 75 76

9- Forum Outlet / ANKARA
Tel: (312) 567 10 00

10- Afium / AFYON
Bu yol üstü outlet, haftanın her günü açık. Tel: (272) 252 57 00





Hürriyet Cuma ekinden alıntıdır.


En İyi 10 Outlet Merkezi ve Telefon NumaralarıSocialTwist Tell-a-Friend

Haftasonu İçin Kotlu Maviş Kombine Var Mısınız?

| More

Category: , ,

1. Sıkıldım hafta içi yüksek topuklardan, ayaklarım bayram etsin diyerek önce kısa topuklu bir ayakkabı ya da bir babet seçiyoruz. Sezonun favori rengi Camel olması tercih sebebi.
2. Sonra sevdiğimiz bir kotu dolaptan çıkarıyoruz.
3. Üzerine geniş bir gömlek ya da bluz seçerken içerisinde çiçekler olan bir model seçmeye çalışıyoruz. Kotumuzun mavisini içinde barındıran, ipek ya da şifon kumaş tercih sebebi.

4. Üşümemek için bir ceket seçmek lazım. Yine geniş ve boyfriend tarzı mavi bir ceket bulmaya çalışıyoruz dolaptan. Çıkmıyorsa renkleri değiştiriverin gitsin, maviş olmak zorunda değiliz ya..:)
5. Ayakkabımıza uyumlu kocaman bir çanta ve bluzumuzu tamamlayacak uzun bir kolyeyi de taktıktan sonra artık hazırız.
6. READY? GO FOR THE WEEKEND..! 


Chloé bag



Haftasonu İçin Kotlu Maviş Kombine Var Mısınız?SocialTwist Tell-a-Friend

Valentino Tasarımları GAP Çatısı Altında

| More

Category: , , , , , ,

Valentino'nun GAP için özel bir koleksiyon tasarlayacağı Eylül ayında açıklandıktan sonra meraklı bakışlar bu ortaklığın sonucunu sabırsızlıkla bekliyordu. Nihayetinde beklenen gün geldi ve Valentino tasarımı kıyafetler Milan ve Londra GAP mağazalarındaki yerlerini aldı. Bu özel koleksiyon bu Cuma Paris GAP mağazasında da satışa sunuluyor olacak. Ortaklığın meyveleri bu üç mağaza dışındaki GAP'lerde satılmayacak, en azından şimdilik bu yönde bir açıklama yapılmadı.


Valentino Tasarımları GAP Çatısı AltındaSocialTwist Tell-a-Friend

TOPSHOP Yılbaşı Koleksiyonu

| More

Category: , , , , , , , ,

2011 yeniyılı yaklaşırken markaların yılbaşı için hazırladıkları özel koleksiyonlara bakmadan geçmeyin. İşte Topshop Yılbaşı koleksiyonu reklam kampanyası resimleri.

Reklam kampanyası bilgileri;
Fotoğrafçı: Josh Olins
Modeller: Ashley Smith, Tali Lennox
Stilist: Kate Phelan




TOPSHOP Yılbaşı KoleksiyonuSocialTwist Tell-a-Friend

Nasıl Kate Moss Gibi Giyinirim Diyenler Buraya!

| More

Category: , , , , , , , , , ,

Stil dürbünümüzü bu kez de dünya modasını sadece giydikleriyle değil, aynı zamanda tasarımlarıyla da yönlendiren Kate Moss'a çeviriyoruz.

Genel olarak stili;
- Vintage kıyafetleri seviyor. Hatta Kate Moss'un marketlerden ve sokak tezgahlarından da alışveriş yaptığını biliyor muydunuz?

- Pahalı tasarımları ucuz ve sıradan kıyafetlerle yaratıcı bir şekilde kombinliyor.
- Çaba sarfedilmeden elde edilmiş gibi görünen şıklığın öncülerinden, abartıdan uzak, sade ama alımlı ve her zaman kendinden son derece emin.


Kate Moss Sokak Tarzı
Kate Moss'un günlük kıyafetlerinin vazgeçilmezi kot pantolonlar, özellikle de skinny jean'ler. Benzer şekilde taytları ve şortları da sıklıkla kullanıyor. Ayakkabı olarak ise çoğu zaman babet ya da Ugg, Muks tarzı rahat botlar giyiyor. Vintage kıyafetleri günlük kombinlerinde sıklıkla kullanıyor ve çoğu zaman birbiriyle hiç alakasız görünen parçaları kombinliyor. Şallarsa vazgeçilmezi. Sokak hallerinde saçı her an kuaförden çıkmış bir halde değil, yataktan kalkıp 2 dakikada şekil verilmiş gibi duruyor, bununla birlikte hiçbir zaman kötü görünmüyor, tarzını tam olarak tamamlıyor.


Kate Moss Gece/Kırmızı Halı Tarzı
Kate Moss kırmızı halı ve gece davetlerinde de çoğu zaman alışılmadık ve herkesin beklediğinden farklı bir şekilde çıkıyor kameraların karşısına. Genellikle üzerine tam oturan gece elbiselerini tercih ediyor. Mücevher konusuna gelince ise moda ikonumuz kalite ve maddiyattan kesinlikle ödün vermiyor. Bu konudaki titizliği ve hassasiyeti dillere destan.



Nasıl Kate Moss Gibi Giyinirim Diyenler Buraya!SocialTwist Tell-a-Friend

Yeni Kürklü Çizmelerim ve Yorumlarım

| More

Category: , , , , , , , , , ,

İnternetten ayakkabı ve çizme alma olayını abarttım bu kış, hatta neredeyse ayakkabıdan başka bir şey almadım bile diyebilirim. En son elime ulaşan 3 ayakkabıdan biri Limango'dan sipariş verdiğim, Mille Fiore marka, kum rengi ve kürklü çizmelerim oldu.

Numara: Bu tarz rahat çizmeleri çok sevdiğim için hemen ertesi gün giydim. Ancak 38 numara olmasına rağmen ayağıma biraz büyük geldi. Bu yüzden çift kat çorapla giydim ama yine de rahat edebildiğimi söyleyemeyeceğim. Deri çizmelerde çift çorap işe yarıyor ama bu tarz çizmelerde aynı rahatlığı yaratmıyor kanımca. Özellikle sağ ayağımın çizmenin içinde hareket ettiğini hissediyorum.

Doku ve sıcaklık: Aynen göründüğü gibi yumuşacık ve sıcacık gerçekten. Bugün de ayağımda olan bu çizmeler sıcaktan fenalıklar geçirmeme bile neden oldu diyebilirim..:) Tabii çift kat çorabın etkisini de yadsımamak lazım..:)

Taban: Tabanı çift kattan oluşuyor. Taban tasarımıyla sert zeminler ve farklı hava koşullarında iyi tutuş sağlaması amaçlanmış ve bu konuda başarılı olacağına şüphem yok. Karda en ufak bir kayma sıkıntısı yaratacağını sanmıyorum. Eğer su geçirmezliği yazdığı gibi doğru çıkarsa bu kış karlı havalarda vazgeçilmezim bu çizmeler olur.
Bu arada ufak bir not; taban sert olmakla birlikte ayağı hiç bir şekilde rahatsız etmiyor. Daha önce satın aldığım ve yorumumlarını yazdığım Dr. Martens botlarla uzaktan yakından alakası yok yani bu açıdan..:) Ve çok şükür ki yok..:)

Sonuç olarak; numara sıkıntısı dışında beklentimi fazlasıyla karşıladığını ve tavsiye ettiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Bu arada rengi de sıradan ve alışılmış bir renk değil, eklemeden edemeyeceğim...:)


Yeni Kürklü Çizmelerim ve YorumlarımSocialTwist Tell-a-Friend

Rock Prensesi Olunmaz, Doğulur!

| More

Category: , , , , , , , ,

Acaba kim, acaba kim dediğinizi duyar gibiyim? Agyness Deyn'den bahsediyorum. Bir model olarak kendisini oldukça başarılı ve profesyonel bulmamın yanısıra kalıplara bağlı kalmayan, sıradışı ve farklı tarzı da çok hoşuma gidiyor hatunumuzun.

Bu post'da bahsedeceğim halleri çok yeni sayılmaz, Şubat ayında yapılan İlgiltere Elle Style Awards'dan kalma. Mavi-siyah renkteki deri House of Holland elbisesi Agyness'ın hayranı olduğunu söylediği Henry Holand'ın 2010 Sonbahar koleksiyonu tasarımlarından. Postalları ile tam bir bütünlük oluşturduğunu düşündüğün bu kombin Agyness Deyn'e bir Rock prensesi havası katmış. 


Dipnot: Çoraplarını pek tutmadığımı söylemeden edemeyeceğim. Ama onun dışında o kadar beğendim ki o kadarını da görmezden geliyorum..:) Go Agyness go!!



Rock Prensesi Olunmaz, Doğulur!SocialTwist Tell-a-Friend

Emma Watson'ın Bayıldığım Burberry Trençkotunun Benzerini Buldum

| More

Category: , , , , , ,

Emma Watson'ın camel rengi Burberry trençkotunu facebook sayfamızda günün kombini olarak yayınlamıştım 2 gün önce. Bu aralar maddi durumlar Burberry trençkota pek elvermiyor malesef; amaaa el verene dek idare edebileceğim bir model buldum..:) 

Miss Selfridge'in camel rengi kabanı da oldukça hoş bence.  Evet kabul ediyorum; Burberry modelin kollarındaki demir baskıları çok beğenmiştim. Ama Miss Selfridge model de fırfırlı mırfırlı, üstelik de daha kalın, daha sıcak ve yumuşak.:) Polyanna'cılığı biraz daha zorlasam param olsa da onu seçmezdim diyeceğim korkarım..:) 
Neyse, benzerini bulmuş olmak da güzel, şimdilik bununla idare edelim, maddi durumlara sonra tekrar bakarız..:)



Emma Watson'ın Bayıldığım Burberry Trençkotunun Benzerini BuldumSocialTwist Tell-a-Friend

"Sıradan Tshirt'lerden Baydım" Diyenlere: Freak is The New Black

| More

Category: , , , , , , ,

"Ben farklıyım, farkımı tshirt'lerimle de ortaya koyarım" diyenlerden misiniz? Yoksa artık herkesin üzerinde forma olan tshirt'leri almaktan baymış ama özgün model bulmakta zorlananlar arasında mı? Bu iki kategoriden birine girenler okumaya devam..:)

"Freak is The New Black" tshirt'leri farklı tasarımlarıyla kalbimi çaldı. Çevre dostu baskıyla üretildiğini öğrendiğimdeyse takdirimi kazandı. Hem çok güzeller, hem de herkesin üzerinde görme ihtimali çok düşük, özellikle de Limited Edition koleksiyonundakileri.



Modellerin tamamını kendi Freak is The New Black'in sayfasından detaylıca incelemek isteyenler BURAYA TIK TIK!

Ayrıca İstanbul Cassette Butik ile Çeşme Marina Megalov'da da satış yapılmakta, bilginize..


"Sıradan Tshirt'lerden Baydım" Diyenlere: Freak is The New BlackSocialTwist Tell-a-Friend

Bu Kombinle Fark Yaratın!

| More

Category: , , , , , , ,

Asker tarzı dedik dedik durduk, bol bol örnek kıyafet yayınladık. Şimdilik bu tarza son noktayı koymadan önce son bir vuruş yapayım dedim. Oldukça çarpıcı ve farklı bir militer kombinle zirvede bırakıyoruz..:)

ATTENTION!



Bu Kombinle Fark Yaratın!SocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal