Ayağımı Nasıl Kırdım?

| More

Category:

Bir türlü elim yazmaya, dilim söylemeye varmıyordu. Ama artık az da olsa alıştım sanırım; evet bacağımı kırdım, hatta kırmakla da kalmadım, daha da kötüsü ayak bileğimin yan bağlarını komple kopardım ve üstelik bir de oradaki kemikleri çatlattım. Marifetlerim saymakla bitmiyor gördüğünüz gibi. Bu kadar şeyi aynı anda nasıl yaptığımı merak ediyorsanız söyleyeyim, hiç de zor olmadı; evde dümdüz yürürken ayağımı burktum ve sonuç bundan ibaret.

Hayatımızda ve işimizde istediğimiz kadar risk analizi yapabiliriz. Yine de hayat sürprizlerini en risksiz anlarda sunmakta tereddüt etmeyecektir. Hayatımda yapmadığım extreme spor kalmadı; uzun süre dağcılık, kaya tırmanışı, orienteering, uzun mesafe koşu yaptım. Hatta bir dönem bir kaç gün süren trophy tarzı macera yarışlarına katıldım; bu yarışlarda gece gündüz demeden, yağmur çamur içinde koştum, kano, dağ bisikleti, yüzme vs. yaptım. Durmaksızın 3-4 gün süren yarışlarım oldu. Bunların dışında çeşitli extreme işlerde çalıştım; partilerde, organizasyonlarda, üniversitelerde bungee jumping yaptırdım, tırmanış duvarı kurup insanları tırmandırdım, kendim kaç kere bungee jumping yaptım sayısını hakikaten bilmiyorum.

Hayatımda spor yapmadığım hiç bir an olmadı diyebilirim. Jessie'mi almadan önce günün 3-4 saatini spor salonunda geçirirdim. Sonrasında bu 3-4 saati Jessie ile parkta koşup oynayarak geçirmeyi tercih ettim. Parktaki anlarımız da hep çok hareketli, çok maceralıydı. Parkta kaç kez köpek çarpmasının şiddetiyle havalarda uçarak düştüm sayısını bilmiyorum. Düz yolda değil, patika ve bayırlarda yürüdüm, çalılar arasında gezdim hep.

Hayatımın her dönemi hep çok hareketliydi, hatta hep şunu derdim "Jessie'ye hiperaktif olduğu için kızamıyorum, çünkü köpekler sahiplerinin aynasıdır". Bu kadar harekete, hiperaktiviteye rağmen şimdiye kadar hiçbir kırık, çıkık, çatlak gibi bir kaza yaşamamıştım. Geçen hafta evde dümdüz yürürken ayağımı burkana dek.

Haksız sayılmam değil mi; Hayatımızda ve işimizde istediğimiz kadar risk analizi yapabiliriz. Yine de hayat sürprizlerini en risksiz anlarda sunmakta tereddüt etmeyecektir.


Ayağımı Nasıl Kırdım?SocialTwist Tell-a-Friend

H&M 2011 İlkbahar Reklam Kampanyası Elisa Sednaoui Güzelliğiyle

| More

Category: , , , , , ,

H&M 2011 İlkbahaar kampanyası'nda Elisa Sednaoui yer alıyor. Reklam kampanyası hem kadınsı ve çekici hem de modern olması göz önünde bulundurularak hazırlanmış. Bununla birlikte gece ve gündüz giyilebilecek kıyafetlere yer verilmiş.




H&M 2011 İlkbahar Reklam Kampanyası Elisa Sednaoui GüzelliğiyleSocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal