Kot Yelek Modelleri ve Kombin Önerileri

| More

Category: , , , ,

Yelek giymeyi çok seviyorum. Özellikle yazın elbiselerin ya da şortların üzerinde çok hoş duruyor. Geçen seneden beri kumaş yelekler de moda ama bu yazımızda kot yelek modellerine bakalım. Sonra kumaşları da ayrıca inceleriz..:)


Debenhams Kot Yelek 
Debenhams'ın bu modeli V yaka klasik bir kot yelek. Rengi de klasik kot rengi olduğu için bir çok modelle rahatça kombinlenebilir. 
Aşağıdaki resimde Gossip Girl oyuncusu Jessica Szohr bu modeli turuncu elbisesi ile kombinlemiş. Elbisesinin rengi ile kahverengi yüksek topuk terlikleri ve bej püsküllü çantası çok uyumlu. Kahverengi tonlarındaki kolyesi de uyumu tamamlıyor ama ışıltılı gümüş rengi küpeleri çok uymamış bence. Sanki aynı kombine altın rengi ya da kahve tonlarında boncuklu ya da püsküllü küpeler daha çok yakışırdı.

Jessica Szohr
Örgü kollu düğmesiz Kot Yelek:
Açık mavi renk bu kot yelek ise örgü şeklindeki kol detayları ile farklı bir tarza sahip. Aşağıdaki kombinde elbise ile uyum içinde olduğunu düşünüyorum. Elbisenin yanısıra Uzun T-shirt ve tayt kombinleri ile de hoş olacaktır. 
blooming bouquet


Sırtı açık, ince askılı Kot Yelek:
Aşağıdaki kot yelek sade modellerin aksine hem spor hem de göz alıcı bir şıklık yaratmak için ideal. Sırtı kapalı elbiselerle çok güzel olacağını düşünüyorum. Aşağıdaki şorlu kombinle de hem sportif hem de şık sözümü doğrulamak isterim..:)



Untitled




Kot Yelek Modelleri ve Kombin ÖnerileriSocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal