Fashion's Night Out Nişantaşı Etkinlikleri

| More

Category: , , , , , , , , , , ,

İstanbul Fashion's Night Out'un 16 Eylül akşamı Nişantaşı'ndaki açık mağaza ve etkinliklerinin sayısı oldukça fazla. Öne çıkanlardan bir kısmı şu şekilde;

Prada
Marka, FNO gecesi yeni parfümü %90 ile karşınıza çıkıyor. Keyifli bir davet ortamında şık ikramlarla Sonbahar/Kış koleksiyon parçaları sunulacak.


Burberry
Geceye özel ikramlar ve şampanya eşliğinde alışveriş yapma fırsatını değerlendirdiğinizde bir Burberry trençkot kazanabilirsiniz.


BilStore
FNO’ya özel 3 kat para puan verecek olan Bilstore’un en önemli sürprizi bir moda tasarımcısının geceye özel tasarladığı ve sadece 100 adet üretilecek Bil’s marka gömlekler. Sezon tasarımcıları arasında Bora Aksu’yu da sayan Bil’s markasının bu çok özel üretim gömleklerinden birine sahip olmak için Bilstore’a mutlaka uğrayın. Ayrıca gece boyunca genç tasarımcılar Eda Akpınar, Güneş Dericioğlu ve Günseli Türkay’dan size özel stil danışmanlığı servisi de alabilirsiniz. Corvus şaraplarıyla şenlenecek gecede yok yok!


Sevil Parfümeri
50 TL’lik alışveriş yapan FNO’culara Sevil Parfümeri’nin Sevilla markasından en az 2 ürün hediye ediliyor. O gece Sevil Kart’larını ilk defa çıkaran güzellik meraklılarına da 50 Sevil Para yüklenecek. Ayrıca 5 saat süresince her saat başı alışveriş yapan bir müşteriye içinde 50 ml. Parfüm ve yan ürünleri olan Vera Wang kofre hediye ediliyor. Alışveriş yapan her müşteriye ise Moschino’dan çanta içinde deluxe boy ürün ve sample hediyeleri var. 


Stefanel
Esin Maraşlıoğlu’ndan stil danışmanlığı almak ve 100 TL alışveriş yaparak 50 TL’lik alışveriş çeki kazanmak isterseniz FNO gecesi mutlaka Nişantaşı mağazasına uğrayın.


Valentino
Şık bir parti ortamında nefis kokteyllerden tatmak ve sürpriz isimlerle karşılaşmak için mutlaka uğrayın. Performanslarıyla geceye renk katacak davulcular da var.


Machka
Geceye özel %20 indirim.

Kyo My Friend
Küba müzikleriyle parti. Sezon ürünlerinde FNO’ya özel %30 ve yaz koleksiyonunda %50 indirim.



Koton
Tüm ürünlerde geceye özel %30 indirim ve özel sürprizler



Fashion's Night Out Nişantaşı EtkinlikleriSocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal