Ucuz Güzellik Sırları

| More

Category: , ,

Hem paradan, hem zamandan kazandıracak; aynı zamanda bakım ve güzelliğinizi arttıracak küçük sırları paylaşmaya ne dersiniz?

 1) Vazelin: Dudak nemlendiricisi, kuru cildi onarıcı, göz makyaj temizleme ürünü ve gece nemlendiricisi olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

2) Saçlardaki yağı gizlemek için: Açık renk saçlar için bebek puprası, koyu renk saçlar için ise bronzlaştırıcı pudra saçlardaki yağlı görünümü saklamak için birebirdir.

3) Visine göz damlası: Eczaneden satın alabileceğiniz Visine göz damlası gözleri temizleyip canlandırır, uykusuz gecelerden sonra gözlerdeki şişlik ve kırmızılığı alır. Aynı zamanda cildinizde güneş lekeleri varsa bir miktar üzerine sürmeniz lekelere de iyi gelecektir.

4) Elektriklenmiş saçlar için: Bir miktar nemlendirici kremi ellerinize sürüp sonra saçlarınızın üzerinde gezdirmeyi deneyin, işe yaradığını göreceksiniz.

5) Tırnaklardaki koyu ve açık renkli lekeler için: Bir limonu ikiye kesin ve tırmanığınızı limon yarısının içine gömün. 5 dakika bekletin, tırnaklarınızın anında parladığını göreceksiniz. Düzenli uygulama tırnaklardaki oje gibi etkenlerden dolayı oluşan lekeleri de azaltır.

6) Krem göz farına alternatif: Pudralı göz farınızı ıslatılmış bir fırça ile kullanın. Daha parlak gölgeler ve kremsi bir ten elde edeceksiniz.

7) Parmümünüzü el bileklerinize ve kulak arkalarına sıkın. Daha uzun süre kalır, tokalaşma ve öpme anlarında etki bırakır.

8) Ve kesinlikle cildinizin temizliği ne nefes alması için bol bol su tüketin.


Ucuz Güzellik SırlarıSocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal