Dantel Üstle Stil Önerileri: Trend, Vintage ve Sportif

| More

Category: , , , , , ,

2010 2011 Sonbahar Kış sezonunun önde gelen trendlerinden dantelli kıyafetleri pekçok şekilde kombinleyerek farklı stiller oluşturabilirsiniz. Aşağıda aynı dantelli üst ile oluşturulmuş 3 farklı tarz bulunuyor; Trendy, vintage ve casual. Ben en çok trendy olanı tuttum, sizin tarzınız hangisi?

1. Dantelli üst ile Trendy tarz
Sezonun bir diğer trendi olan militer modasını dantelli üstle birleştirirsek nasıl olur dersiniz? Bence gayet trendy olur. Dantelli üstü militer pantolonla kombinlediğinizde hem üst hem de alt olarak nötral renkler kullanacağınız için kombininizi renkli aksesuarla şenlendirmeniz gerektiğini unutmayın.


2. Dantelli üst ile Vintage tarz
Aynı dantelli üstü bu kez renkli bir alt ve nötral aksesuarlarla kullanarak vintage bir görünüm elde edebilirsiniz. Aksesuarlarınızı çok ağır olmayan farklı parçalardan seçmeyi unutmayın. Bu şekilde hem feminen hem de vintage görünmüyor mu sizce de?


3. Dantelli üst ile Casual tarz
Kim demiş dantel boyfriend jean ile giyilmez diye? Spor ve casual görünüp şıklığınızı aksesuarlarla tamamlamak için bu kombine de bir göz atın. Kot size salaşlık ve umursamazlık havası verirken aksesuarlardaki detaylarla tarzınızı yakalayabilirsiniz. Bence denemeye değer.



Dantel Üstle Stil Önerileri: Trend, Vintage ve SportifSocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal