Her Sezon ve Her Mekana Uygun Mini Parti Elbiseleri

| More

Category: , , , , , , , ,

Her sezon kullanılabilecek, her türlü gece, parti organizasyonunda giyilebilecek ve modası hiç geçmeyecek tarz mini elbiselere bakalım mı?


1. Siyah mini parti elbiseleri: Siyah mini elbiseler hep IN'dir ve uygun modeli seçtiğiniz müddetçe siyah giydiğiniz için demode olma ihtimaliniz yoktur. Pullu, katlı ya da asimetrik modeller siyah elbisenizi canlandırır, neşe katar. Yüksek topuklu sandalet tarzı ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. 



2. Parlak altın rengi mini gece elbiseleri: Altın rengi elbiselerle ışıl ışıl bir görünüme ne dersiniz? Altın rengini siyah ile kullanmanızı tavsiye ederim, kahverengi ile de uyum sağlamakla birlikte siyah altın renginden daha uzak bir renk olduğu için daha canlı ve havalı duracaktır. 


3. Mor ve kobalt mavisi parti elbiseleri: Mor ve mavi elbiseniz özellikle de pullu ve ışıltılı oldu mu gecelerin parlayan yıldızı olacağınız şüphesiz. V-yaka, straples ya da kabarık etekli aşağıdaki modellerden üçüncüye bayıldım. Göğüs detayı çok alımlı ve rengindeki farklı tonlar da çok hoş. Işıltınıza ışıltı katmak için gümüş rengi ayakkabılar iyi bir seçim olabilir. 


4. Straples parti elbiseleri: Straples gecelerin en tercih edilen modellerindendir çoğu zaman. Ben çok tercih etmiyorum, kendime çok yakıştıramadığımdan olsa gerek. Ama yakışandan gözleri almak mümkün olmuyor.
Bu tarz elbiselere daha yakından bakmak ve bu elbiseleri incelemek için TJ Formal'a göz atabilirsiniz. 


Her Sezon ve Her Mekana Uygun Mini Parti ElbiseleriSocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal