Rihanna Tarzı'na Detaylı Bakış

| More

Category: , , , , , , , , , , ,

Ünlülerin tarzında Jessica Alba, Sienna Miller ve Kate Hudson'dan sonra şimdi de moda dürbünümüzü tarzı biraz daha farklı olan Rihanna'ya çevirelim. Gece ve gündüz halleriyle,  saçıyla, makyajıyla karşımızda Rihanna..:)

Genel olarak stili;
- Farklı renkleri, desenleri ve kumaşları çekinmeden birlikte kullanıyor
- Tasarımcı parçaları ile günlük kıyafetleri kombinliyor
- Vücudundaki fit ve formda görünüme odaklanmayı seviyor

Rihanna Sokak Stili
Farklı kıyafetler seçmeyi seven Rihanna yukarıda da yazdığım gibi tasarımcı parçalarını günlük sade kıyafetlerle kombinleyip günlük olarak giymeyi seviyor. Aşağıda görebileceğiniz gri koton elbise Marc Jacobs olmakla birlikte oldukça sade görünüyor; kollarındaki detaylara bakıldığında ise göz kamaştırıyor. Farklı aksesuar ve tamamlayıcı kıyafet seçiminde de Rihanna'nın oldukça sıradışı ve başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Giyimindeki bir diğer karakteristik ise Rock ve hip-hop tarzı kıyafetleri sık sık kullanması. Sağdaki resimde görebileceğimiz farklı kot tarzlarını kombinlemesi de 80 ve 90'ların hip-hop modasının esintileri.


Rihanna Gece Tarzı
Gece giyiminde şekil ve hatta mimari denebilecek detaylara önem veren Rihanna'nın kırmızı halı kıyafetlerinde kesim hatlarının yerinin büyük olduğunu aşağıdaki resimlerden de görebiliriz. Elbiselerle boyfriend ceketler giymeyi seven Rihanna kombinlerinde erkeksi parçaları fazlaca bulundurmayı da ihmal etmiyor.


Rihanna Saç ve Makyaj Trendleri
Saç modelini ve rengini sıklıkla değiştiren Rihanna'yı her an bir saç kataloğuna resim olabilecek kadar bakımlı saçlarla görüyoruz. Genel olarak saçıyla birlikte makyaj tarzını da değiştiriyor diyebilirim. Özellikle dudak ve göz makyajına önem veren Rihanna saç rengine uyumlu rujlarıyla dikkat çekiyor.



Rihanna Tarzı'na Detaylı BakışSocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal