H&M Açılışında İzdiham Bekleniyormuş, Bilginize..:)

| More

Category: , ,

H&M'in Forum İstanbul'da 6 Kasım'da açılacak olan mağazası ve açılış ile ilgili son haberler şu şekilde. İlk gün ve hatta ilk 1 hafta pek gidilmese daha iyi mi olacak sanki..:)

H&M'in Türkiye Genel Müdürü Lief Spang, iki hafta her gün 2 bin ziyaretçiyi kaldıracak çalışan ve stokun hazır olduğunu söyledi. Mağazada olası bir izdihama karşı da önlem aldıklarını dile getiren Spang, "30 kişilik güvenlik ekibi açılış günü mağazada hazır olacak. Ayrıca 15 kasa ve 70 çalışanla kalabalığa yetişebileceğiz. 20 kişi de Almanya'dan destek için burada olacak" dedi.

İkinci mağazayı bilinenin aksine Torium'da değil aralıkta İstinyepark'ta açacaklarının altını çizen Spang, "2011'in baharında Forum Marmara ve Sapphire mağazalarımızı açacağız. Torium ile anlaşma aşamasındayız" dedi. AVM'lerde olmalarının tek nedenini doğru lokasyon olduğuna inanmaları olarak açıklayan Spang, "AVM'lerde metrekare avantajı var ancak hâlâ cadde mağazası bakıyoruz. Bulursak en iyi cironun cadde mağazasından geleceğini düşünüyoruz" dedi.



H&M Açılışında İzdiham Bekleniyormuş, Bilginize..:)SocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal