Nasıl Kate Moss Gibi Giyinirim Diyenler Buraya!

| More

Category: , , , , , , , , , ,

Stil dürbünümüzü bu kez de dünya modasını sadece giydikleriyle değil, aynı zamanda tasarımlarıyla da yönlendiren Kate Moss'a çeviriyoruz.

Genel olarak stili;
- Vintage kıyafetleri seviyor. Hatta Kate Moss'un marketlerden ve sokak tezgahlarından da alışveriş yaptığını biliyor muydunuz?

- Pahalı tasarımları ucuz ve sıradan kıyafetlerle yaratıcı bir şekilde kombinliyor.
- Çaba sarfedilmeden elde edilmiş gibi görünen şıklığın öncülerinden, abartıdan uzak, sade ama alımlı ve her zaman kendinden son derece emin.


Kate Moss Sokak Tarzı
Kate Moss'un günlük kıyafetlerinin vazgeçilmezi kot pantolonlar, özellikle de skinny jean'ler. Benzer şekilde taytları ve şortları da sıklıkla kullanıyor. Ayakkabı olarak ise çoğu zaman babet ya da Ugg, Muks tarzı rahat botlar giyiyor. Vintage kıyafetleri günlük kombinlerinde sıklıkla kullanıyor ve çoğu zaman birbiriyle hiç alakasız görünen parçaları kombinliyor. Şallarsa vazgeçilmezi. Sokak hallerinde saçı her an kuaförden çıkmış bir halde değil, yataktan kalkıp 2 dakikada şekil verilmiş gibi duruyor, bununla birlikte hiçbir zaman kötü görünmüyor, tarzını tam olarak tamamlıyor.


Kate Moss Gece/Kırmızı Halı Tarzı
Kate Moss kırmızı halı ve gece davetlerinde de çoğu zaman alışılmadık ve herkesin beklediğinden farklı bir şekilde çıkıyor kameraların karşısına. Genellikle üzerine tam oturan gece elbiselerini tercih ediyor. Mücevher konusuna gelince ise moda ikonumuz kalite ve maddiyattan kesinlikle ödün vermiyor. Bu konudaki titizliği ve hassasiyeti dillere destan.



Nasıl Kate Moss Gibi Giyinirim Diyenler Buraya!SocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal