Clutche Çanta Rehberi - Ne zaman kullanalım?

| More

Category: , , , , , , , , , , ,

Ben büyük çantacılardanım. Bir sürü ıvır zıvırımı kullanmasam da oradan oraya taşımadan rahat edemem. Ancak geçen seneden beri süregelen akımlardan Clutche'lara kendimi kaptırmadım desem yalan olur. 


İçlerine eşya sığdırmakta zorlansam da, zar zor kapatsam da olsun, denemekten yılmayacağım..:) Zira belli yerler ve durumlar için kurtarıcı niteliğindeki bu çantalar hem rahat hem de hafif olmamıza olanak sağlıyorlar. Peki bu durumlar neler ve ne gibi Clutch'lar önerebiliriz bir bakalım. 


1- Alışverişe çıkarken
Ellerimizin ya da omuzlarımızın boş olması çok önemli değil mi? Yoksa 2 mağaza sonra sızlanmaya, omzum koptu şikayetleriyle yanmaya başlarız. Alışverişe çıkarken elinize Clutch almanız akıllıca bir fikir, aynı zamanda kenarında ufak bir ipi ya da sapı olanları tercih ederseniz istediğiniz takdirde bileğinize de takabilirsiniz. Bu sayade alışveriş yaparken askılardakileri rahat kurcalayabilirsiniz, bakmak istediklerinizi çok daha rahat elinize alabilirsiniz. 




                                                        Dolce Gabbana



          Forever 21

             


2- Akşam bara, dansa giderken
Akşam dışarı çıkarken hafif olmak ve rahat hareket edebilmek için Clutche'dan ideali yok, hafif parıltılı ya da taşlı bir clutche tercihiniz olabilir.


                 Forever 21









3- Akşam şık bir klübe ya da restaurant'a giderken
Parlak veya yaldızlı bir clutche tercih etmenizi öneririm. Kıyafetiniz ya da takılarınızın ışıltıları ile yaratacağınız uyum göz alıcı olacaktır.

       Forever 21





                      Gucci




Clutche Çanta Rehberi - Ne zaman kullanalım?SocialTwist Tell-a-Friend
Related Posts with Thumbnails

Translate Modasal